Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 187g152kcal2.9g31.5g0.1g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g38g5.2kcal0.4g1.1g0g0g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g94g112kcal3.2g3.4g9.4g0g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2004g858kcal26.2g125.6g21.8g23.8g
Valittu annoskoko1002g429kcal13.1g62.8g10.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna501g214kcal6.6g31.4g5.5g6g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644