Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 375g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%150g135kcal6g11.4g7.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.5g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2006g798kcal19.2g68.8g45.6g19.8g
Valittu annoskoko1003g399kcal9.6g34.4g22.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna501g200kcal4.8g17.2g11.4g5g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204