Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.3g1.5g7.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha282g468kcal53.6g0g28.2g0g
CousCous, keitetty 100g113g205kcal5.2g37.9g4.4g1.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%113g68kcal3.6g8g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g203kcal15.8g1.1g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g2142kcal165g134g103.4g20.2g
Valittu annoskoko1004g1071kcal82.5g67g51.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna502g536kcal41.3g33.5g25.9g5.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338