Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)507g639kcal95.9g17.3g20.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g158g442kcal28.4g0.8g36.3g0g
Sipuli 169g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Kuohukerma (Ingman)141g479kcal3.1g4.4g49.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g3223kcal259g61.2g212.4g5.8g
Valittu annoskoko1004g1612kcal129.5g30.6g106.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna502g806kcal64.8g15.3g53.1g1.5g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895