Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g8.4g14kcal0.8g2.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g281g98kcal2.8g18.3g1.4g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g169g402kcal20.8g0g32.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g23g74kcal2.7g14.6g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2008g1309kcal58.8g91.4g69.8g9.6g
Valittu annoskoko1004g655kcal29.4g45.7g34.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna502g327kcal14.7g22.9g17.5g2.4g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876