Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%175g243kcal33.3g0g12.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g171g72kcal2.7g14.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g6.6g24kcal0g5.8g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)11g98kcal0g0g10.8g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g66g99kcal0.7g3.9g8.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g105g33kcal1.9g6.3g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g55g192kcal4.7g41.6g1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2009g1519kcal86.6g144.6g65.6g3.2g
Valittu annoskoko1005g760kcal43.3g72.3g32.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna502g380kcal21.7g36.2g16.4g0.8g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193