Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3187g19124kcal764.9g210.4g1721.1g0g
Voi 797g5780kcal9.5g3.2g647.8g0g
Liivatelehti, gelatiini2390g8343kcal2046.2g0g2.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1594g5418kcal47.8g47.8g557.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1594g4064kcal94g51g380.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton359g75kcal1.1g5.7g0g0.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 80g324kcal2.4g77.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g86255kcal5931.8g790.8g6620g0.8g
Valittu annoskoko10000g43127kcal2965.9g395.4g3310g0.4g
Annoskoko puolitettuna5000g21564kcal1483g197.7g1655g0.2g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678