Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g125g438kcal16.3g87.5g1.9g3.8g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g90g162kcal4.8g5.8g13.5g3g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.2g10.5g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2011g2842kcal175.2g235g131g21.2g
Valittu annoskoko1006g1421kcal87.6g117.5g65.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna503g711kcal43.8g58.8g32.8g5.3g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027