Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 315g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk180g48kcal1.1g9.5g0.4g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 153g117kcal2.9g23.7g0.3g1.5g
Paprika punainen 77g22kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g180g306kcal34.2g0g18g0g
Ketsuppi, Heinz23g23kcal0.2g5.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2012g1112kcal81.4g94.8g39.4g18.6g
Valittu annoskoko1006g556kcal40.7g47.4g19.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna503g278kcal20.4g23.7g9.9g4.7g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019