Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 313g76kcal4.3g6.1g1.6g7.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 313g402kcal64.9g0g15.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g281g99kcal4.5g19.4g0.3g3.9g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g94g366kcal27.2g1.4g28.1g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2015g2001kcal202g54g103.8g24g
Valittu annoskoko1008g1001kcal101g27g51.9g12g
Annoskoko puolitettuna504g500kcal50.5g13.5g26g6g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374