Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl200g679kcal4g6g69.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g509kcal11.8g6.4g47.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3200g130kcal22g8.4g0.6g0g
Mango (tuore)200g134kcal1g30.5g0.6g4.2g
Mansikka 200g93kcal1g16.8g0.4g3.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3168kcal79.6g156g238.4g16g
Valittu annoskoko1008g1584kcal39.8g78g119.2g8g
Annoskoko puolitettuna504g792kcal19.9g39g59.6g4g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758