Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g321g1928kcal77.1g21.2g173.5g0g
Voi 80g583kcal1g0.3g65.3g0g
Liivatelehti, gelatiini241g841kcal206.3g0g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g161g546kcal4.8g4.8g56.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g161g410kcal9.5g5.1g38.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton36g7.6kcal0.1g0.6g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 8g33kcal0.2g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g8694kcal598g79.6g667.2g0g
Valittu annoskoko1008g4347kcal299g39.8g333.6g0g
Annoskoko puolitettuna504g2174kcal149.5g19.9g166.8g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678