Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt747g344kcal23.9g35.9g11.2g0g
Mannasuurimo tumma 75g231kcal7.6g44.4g1.3g4.1g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g36g144kcal0g35.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g173kcal5.9g35g1g1.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2171kcal98g316.4g54.4g17.8g
Valittu annoskoko1008g1086kcal49g158.2g27.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna504g543kcal24.5g79.1g13.6g4.5g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888