Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g540g2225kcal25.9g25.9g224.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g2g2.7g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 9g37kcal0.3g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g7560kcal73.8g98.2g767.2g5.4g
Valittu annoskoko1008g3780kcal36.9g49.1g383.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna504g1890kcal18.5g24.6g191.8g1.4g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328