Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 175g57kcal0.8g6g1.2g5.8g
Sokeri 119g483kcal0g119g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g45kcal0g10.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1170kcal1.6g271.8g2.4g12g
Valittu annoskoko1008g585kcal0.8g135.9g1.2g6g
Annoskoko puolitettuna504g293kcal0.4g68g0.6g3g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771