Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 152g523kcal15.5g106.6g1.8g5.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g59g62kcal3.5g8.7g1.5g9.7g
Sokeri 50g205kcal0g50.3g0g0g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g105g485kcal0.5g0.5g53.8g0.1g
Kananmuna kuoreton 129g184kcal16.1g0.4g13.2g0g
Mustikka metsä- 211g93kcal1.1g13.5g1.3g7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 234g150kcal7.5g11.3g8.2g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.9g23kcal0g5.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5.9g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2017g3936kcal89g498g166.6g44.2g
Valittu annoskoko1008g1968kcal44.5g249g83.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna504g984kcal22.3g124.5g41.7g11.1g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520