Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g158g713kcal12.2g107.7g25.3g5.7g
Voi 44g319kcal0.5g0.2g35.8g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g176g625kcal10.2g5.3g62.5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g176g475kcal14.1g21.1g35.2g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g264g290kcal1.3g39.6g13.2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 53g158kcal0g11g7.8g0g
Kahvilikööri53g152kcal0g17.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7g25kcal6g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g70g282kcal0g70.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g6129kcal88.6g559.2g359.6g11.4g
Valittu annoskoko1008g3065kcal44.3g279.6g179.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna504g1532kcal22.2g139.8g89.9g2.9g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743