Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 305g1046kcal31.1g213.3g3.7g10.7g
Sokeri 199g809kcal0g199.1g0g0g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow147g806kcal1.3g1.3g87.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)59g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)117g38kcal3.9g5.3g0g0g
Mustikka metsä- 176g77kcal0.9g11.3g1.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g5718kcal87.8g865.4g196g33g
Valittu annoskoko1008g2859kcal43.9g432.7g98g16.5g
Annoskoko puolitettuna504g1430kcal22g216.4g49g8.3g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105