Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)96g307kcal18.2g14.4g19.2g0g
Kookosrasva (Cocos)480g4272kcal0g0g480g0g
Vispikerma, Milbona160g576kcal3.2g4.3g60.8g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g64g421kcal16.6g7g37.8g1.3g
Murot, Rice Crispies32g122kcal1.9g27.8g0.3g0.3g
Makeutusjauhe, Rainbow16g63kcal0.3g15.5g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly160g229kcal24g14.4g8.8g88g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g11980kcal128.4g166.8g1213.8g179.2g
Valittu annoskoko1008g5990kcal64.2g83.4g606.9g89.6g
Annoskoko puolitettuna504g2995kcal32.1g41.7g303.5g44.8g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868