Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g295g1513kcal26.3g86.3g118.2g17.4g
Voi, 1 tl, 5 g209g1522kcal2.1g2.1g166.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton26g83kcal6g2.7g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 209g298kcal26.1g0.6g21.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl261g886kcal5.2g7.8g91.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g8674kcal131.4g216.2g806g34.8g
Valittu annoskoko1008g4337kcal65.7g108.1g403g17.4g
Annoskoko puolitettuna504g2169kcal32.9g54.1g201.5g8.7g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347