Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 240g31kcal2.7g2.4g0.5g2.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 140g191kcal3.7g34.1g3.2g4.9g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g80g26kcal3.2g2.1g0.6g1.2g
Paprika, punainen200g52kcal1.8g9.2g0.8g4g
Kurkku 220g24kcal1.2g3.1g0.2g1.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 80g299kcal17.9g0g25.6g0g
Auringonkukkaöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g20g4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1733kcal61g104.4g115.8g29g
Valittu annoskoko1008g867kcal30.5g52.2g57.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna504g433kcal15.3g26.1g29g7.3g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381