Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha578g960kcal109.9g0g57.8g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 165g106kcal5.3g8g5.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g25g66kcal2.1g12.7g0.2g3.3g
Chili paprika punainen17g6.6kcal0.3g1.5g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)33g66kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 124g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2761kcal264g83.2g150.2g8.8g
Valittu annoskoko1008g1381kcal132g41.6g75.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna504g690kcal66g20.8g37.6g2.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905