Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g423g3084kcal4.2g4.2g338g0g
Sokeri 120g486kcal0g119.7g0g0g
Leivinjauhe 9g17kcal0.5g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 376g1289kcal38.3g262.9g4.5g13.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)66g144kcal0.2g35g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g10159kcal86.4g880.4g685.2g28.4g
Valittu annoskoko1008g5080kcal43.2g440.2g342.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna504g2540kcal21.6g220.1g171.3g7.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591