Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita376g1203kcal37.6g244.3g7.5g48.9g
Vehnäjauho, sunnuntai244g855kcal29.3g173.4g5.1g7.3g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g372kcal0g0g42.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 301g90kcal8.7g10.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g5266kcal153.6g910g110g112.6g
Valittu annoskoko1008g2633kcal76.8g455g55g56.3g
Annoskoko puolitettuna504g1317kcal38.4g227.5g27.5g28.2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760