Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)199g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kinkkusuikale, Portti319g398kcal54.2g1.3g22.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g398g96kcal7.2g12g2g7.6g
Keltuainen, 20g, annos 20g12g7.6kcal0.4g0g3g0g
Parmesan formaggio da pasta80g364kcal31.9g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1839kcal192.6g45.8g108g22g
Valittu annoskoko1008g920kcal96.3g22.9g54g11g
Annoskoko puolitettuna504g460kcal48.2g11.5g27g5.5g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238