Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.5g0.3g10.2g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 64g223kcal7.3g44.4g0.9g2.3g
Grahamjauho 50g164kcal5.3g30.3g1.1g4.9g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g181g1106kcal33.9g9.7g98.1g24.5g
Banaani, kuorittu 340g296kcal3.6g62.2g1.4g6.1g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Ruokasooda 4.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0g
Voi 91g658kcal1.1g0.4g73.7g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g91g339kcal0g87.9g0g0g
Sokeri 77g313kcal0g77g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g6523kcal128.6g634g371g75.6g
Valittu annoskoko1008g3262kcal64.3g317g185.5g37.8g
Annoskoko puolitettuna504g1631kcal32.2g158.5g92.8g18.9g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.4g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844