Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g468g2626kcal45.4g149.8g191.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g180g612kcal3.6g5.4g63g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g360g2160kcal75.6g24.8g198g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g10795kcal249.2g360g905.8g0g
Valittu annoskoko1008g5398kcal124.6g180g452.9g0g
Annoskoko puolitettuna504g2699kcal62.3g90g226.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104