Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 602g676kcal127.1g0g18.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Punaviini 90g64kcal0.3g0.2g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g9g10kcal0.5g1.9g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.2g12kcal0.5g0.6g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1783kcal266g52.6g39.6g13g
Valittu annoskoko1008g891kcal133g26.3g19.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna504g446kcal66.5g13.2g9.9g3.3g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890