Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2978g716kcal53.9g65.5g8.9g68.5g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1489g1489kcal282.9g0g32.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4963g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g571g1598kcal108.4g0.2g125.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7606kcal890.4g131.4g334.6g137g
Valittu annoskoko10000g3803kcal445.2g65.7g167.3g68.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1902kcal222.6g32.9g83.7g34.3g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852