Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3968g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 397g296kcal52.1g4.4g1.6g27.4g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 429g3790kcal0g0g428.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5159g17701kcal525.7g3611.1g61.9g180.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43572kcal1155.6g7231g984.2g416g
Valittu annoskoko10000g21786kcal577.8g3615.5g492.1g208g
Annoskoko puolitettuna5000g10893kcal288.9g1807.8g246.1g104g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760