Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g9069g9523kcal725.5g1269.7g181.4g906.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 334g2955kcal0g0g334.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g477g1852kcal157.5g0g135.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton119g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28709kcal1766.8g2543.2g1302.2g1814g
Valittu annoskoko10000g14355kcal883.4g1271.6g651.1g907g
Annoskoko puolitettuna5000g7177kcal441.7g635.8g325.6g453.5g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308