Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g1616g7758kcal85.7g1034.4g371.7g16.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g462g2124kcal2.3g2.3g235.5g0.2g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g2309g12929kcal184.7g854.3g969.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1847g4710kcal109g59.1g441.4g0g
Sokeri 589g2392kcal0g588.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1108g1396kcal121.9g3.3g99.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka46g184kcal0g45.7g0g0g
Liivate 37g129kcal31.6g0g0g0g
Vesi139g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1847g6280kcal36.9g55.4g646.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g75805kcal1144.2g5286.2g5529g32.8g
Valittu annoskoko10000g37902kcal572.1g2643.1g2764.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna5000g18951kcal286.1g1321.6g1382.3g8.2g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664