Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g4167g22917kcal41.7g41.7g2500g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2778g9170kcal55.6g83.3g972.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2500g8250kcal587.5g1125g525g275g
Canderel makeutusjauhe556g2133kcal16.1g517.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g84940kcal1401.8g3534.4g7994.4g550g
Valittu annoskoko10000g42470kcal700.9g1767.2g3997.2g275g
Annoskoko puolitettuna5000g21235kcal350.5g883.6g1998.6g137.5g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655