Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g6623g4503kcal106g986.8g6.6g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow397g536kcal29.4g47.7g25.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1325g1126kcal13.2g46.4g92.7g0g
Vesi993g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)662g1722kcal172.2g9.9g112.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15775kcal641.6g2181.6g474.6g0g
Valittu annoskoko10000g7887kcal320.8g1090.8g237.3g0g
Annoskoko puolitettuna5000g3944kcal160.4g545.4g118.7g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438