Kasvisgratiini (Kevennys)

Kuori ja pilko porkkanat sekä maa-artisokat pieniksi paloiksi.

Huuhtele ja pilko kesäkurpitsa, tomaatti ja purjo.

Lado pilkotut kasvikset voideltuun vuokaan, lisää kerma ja mausteet.

Sekoita hyvin ja lisää pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja pinta on kauniin ruskea.

Anna vetäytyä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.

Tarjoile sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2083g354kcal8.3g52.1g12.5g14.6g
Miniluumutomaatti, annos 250g1488g298kcal8.9g49.1g4.5g0g
Purjosipuli 1191g273kcal21.5g28.6g2.4g25g
Porkkana, keskikokoinen 65g1191g333kcal7.1g70.8g2.4g29.8g
Maa-artisokka 2381g1084kcal11.9g195.2g4.8g95.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1191g714kcal11.9g53.6g47.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa476g1429kcal109.5g0g109.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8970kcal358.2g898.8g367.4g329.2g
Valittu annoskoko10000g4485kcal179.1g449.4g183.7g164.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2242kcal89.6g224.7g91.9g82.3g
Arvot/100g100g45kcal1.8g4.5g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288090