Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3965g1110kcal23.8g235.9g7.9g99.1g
Lihaliemikuutio Maggi87g244kcal7.9g6.1g20.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)397g107kcal5.2g19g0.8g6.7g
Vesi3965g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)793g436kcal150.7g31.7g31.7g4.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 793g2372kcal142.7g9.5g198.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8539kcal660.6g604.4g517.6g221.4g
Valittu annoskoko10000g4270kcal330.3g302.2g258.8g110.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2135kcal165.2g151.1g129.4g55.4g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536