Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2974g826kcal35.4g120.8g5.9g62.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g387g108kcal2.3g23g0.8g9.7g
Punajuuri 476g183kcal4.8g32.8g1g11.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1190g1975kcal226.1g0g119g0g
Lihaliemikuutio Maggi65g183kcal5.9g4.6g15.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka446g366kcal15.2g84.8g4.5g4.5g
Vesi4462g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7282kcal579.4g532g292.6g177.4g
Valittu annoskoko10000g3641kcal289.7g266g146.3g88.7g
Annoskoko puolitettuna5000g1821kcal144.9g133g73.2g44.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374