Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1483g7963kcal13.3g10.4g889.6g0g
Kananmuna kuoreton 652g931kcal81.5g2g66.9g0g
Sokeri 757g3072kcal0g756g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 579g1986kcal59g405.2g6.9g20.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g1661g5812kcal232.5g929.9g114.6g0g
Leivinjauhe 30g52kcal1.5g11.2g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g2372g783kcal23.7g151.8g23.7g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2372g2016kcal73.5g109.1g142.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g95g380kcal0g93.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45988kcal970g4939g2488g40.8g
Valittu annoskoko10000g22994kcal485g2469.5g1244g20.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11497kcal242.5g1234.8g622g10.2g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618