Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g436g1491kcal91.5g0g122g0g
Sipuli 670g203kcal8.4g32.1g1.3g11.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g2377g2615kcal546.8g0g35.7g0g
Punajuuri 860g330kcal8.6g59.3g1.7g21.5g
Paprika punainen 238g70kcal2.2g10.7g1g4.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g40g357kcal0g0g39.6g0g
Parsakaali brokkoli 979g343kcal45.2g19.1g2.9g24.5g
Katkarapu 1189g813kcal171.6g0g13.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g44g122kcal8.7g2.2g8.7g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2377g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka792g2773kcal60.2g626g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18232kcal1886.4g1498.8g464.6g124.6g
Valittu annoskoko10000g9116kcal943.2g749.4g232.3g62.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4558kcal471.6g374.7g116.2g31.2g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790