Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1574g425kcal20.5g75.6g3.1g26.8g
Pekoni rasvainen 833g3133kcal100g0g308.3g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton2593g5704kcal290.4g64.8g492.6g2.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 5000g2738kcal79.5g655.5g8.5g42.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23998kcal980.8g1591.8g1625g143.8g
Valittu annoskoko10000g11999kcal490.4g795.9g812.5g71.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6000kcal245.2g398g406.3g36g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218