Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.4g4.9kcal0.6g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g37g131kcal4.5g26.5g0.8g1.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g25g45kcal3.7g5.2g1.1g11g
Rypsiöljy rainbow6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g473kcal17.6g64.4g16.4g24.2g
Valittu annoskoko101g237kcal8.8g32.2g8.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna51g118kcal4.4g16.1g4.1g6.1g
Arvot/100g100g234kcal8.7g31.9g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330