Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%6.3g18kcal1.8g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g269kcal27.2g3.4g16.2g0.2g
Valittu annoskoko101g135kcal13.6g1.7g8.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g67kcal6.8g0.9g4.1g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722