Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl20g90kcal1.4g12.8g3.8g0.7g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g30g102kcal0.6g0.8g10.8g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g20g54kcal1.6g2.4g4g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Kinuskikastike 10g42kcal0.1g5.7g2.1g0g
Daim 56g2.8g15kcal0.1g1.7g0.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g3kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g805kcal9.2g65.8g56.2g1.4g
Valittu annoskoko101g403kcal4.6g32.9g28.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g201kcal2.3g16.5g14.1g0.4g
Arvot/100g100g398kcal4.5g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939