Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Riisi puuroutuva 2.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g194kcal11g14.4g10.2g3g
Valittu annoskoko101g97kcal5.5g7.2g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g49kcal2.8g3.6g2.6g0.8g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.1g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590