Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)11g38kcal2.3g0.1g3.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7.3g24kcal2g0g1.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g28g10kcal0.4g1.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g315kcal15g38g10.6g1.8g
Valittu annoskoko101g157kcal7.5g19g5.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g79kcal3.8g9.5g2.7g0.5g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744