Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g119kcal0.2g0.1g13.3g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g21g72kcal1.9g15.2g0.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.5g45kcal1.8g0.5g4g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)19g26kcal1.4g1g1.9g0g
Appelsiinimehu, 2 dl4.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g707kcal14.6g67.2g42g0g
Valittu annoskoko101g353kcal7.3g33.6g21g0g
Annoskoko puolitettuna51g177kcal3.7g16.8g10.5g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.2g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576