Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g29g102kcal3.7g20.3g0.6g0.9g
Paistijauheliha, snellman29g50kcal3.5g0g2.9g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g33g53kcal2.8g3.9g2.6g1.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g447kcal20.6g48.8g16g4.8g
Valittu annoskoko101g223kcal10.3g24.4g8g2.4g
Annoskoko puolitettuna51g112kcal5.2g12.2g4g1.2g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716