Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 94g36kcal0.1g7.6g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g163kcal0.2g20.4g7.8g2.8g
Valittu annoskoko101g81kcal0.1g10.2g3.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna51g41kcal0.1g5.1g2g0.7g
Arvot/100g100g80kcal0.1g10.1g3.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339