Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Perunajauhot,rainbow23g73kcal0g18.3g0g0.3g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 13g6.2kcal0.1g1.1g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.7g26kcal0g6.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 13g5.5kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g451kcal6.6g91.8g5.4g2.2g
Valittu annoskoko101g226kcal3.3g45.9g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g113kcal1.7g23g1.4g0.6g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386