Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g42g232kcal0.4g0.4g25.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten25g84kcal5.9g11.4g5.3g2.8g
Canderel makeutusjauhe5.6g22kcal0.2g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g860kcal14.2g35.6g80.8g5.6g
Valittu annoskoko101g430kcal7.1g17.8g40.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna51g215kcal3.6g8.9g20.2g1.4g
Arvot/100g100g425kcal7g17.6g39.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655